Sportfiske på sportfiskeforum.com : Rösta, vinn beten och stöd svensk fiskevård

sportfiskeforum, forumet som handlar om sportfiske

@sportfiskare.se Fotoalbum Fiskespel FAQSökMedlemmarRegistreraLogga in

Sportfiske -> Rösta, vinn beten och stöd svensk fiskevård  Författare   Skapa nytt inlägg Svara på inlägget
SG
Medlem


Blev medlem: 24 Maj 2008
Inlägg: 13
Hemort: Stockholm
Rösta, vinn beten och stöd svensk fiskevård

Jag ställer upp i tävlingen XC Travels där priset är en kort fiskeresa till Norge. Jag skulle nu behöva ditt stöd för att vinna denna tävling. Det vore verkligen en dröm för mig att få kunna åka på Norgefiske. Du kan rösta på mig via följande länk:

https://apps.facebook.com/xcchallenge/bidrag/95

MEN, det är inte bara jag som har chansen att vinna något här. Som tack för att du röstat kommer jag att skänka 1 kr per röst till Sportfiskarnas Fiskevårdsfond, oavsett om jag vinner eller inte. Tänk på att ju fler röster jag får, desto mer kommer jag att skänka, så värva gärna vänner och bekanta.

Jag kommer även att lotta ut 4 stycken customtillverkade beten, från mitt företag Custombaits, signerade med vinnarnas namn. Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är att rösta på Daniel Resh i tävlingen XC Travels och sedan skriva "Custombaits" på min eller min sidas Wall på FB.

”För en bilentusiast och sportfiskenörd är detta drömresan. Att få bila genom Skandinavien och fiska efter monsterflundror vore ett minne för livet.”

Inlägg Lör Mar 03, 2012 22:29 
   Citera  
SG
Medlem


Blev medlem: 24 Maj 2008
Inlägg: 13
Hemort: Stockholm

Nu är det mindre än en vecka kvar av tävlingen! Ett stort tack till alla er som röstat! Jag är i skrivande stund på en andraplats röstmässigt, så det är mycket spännande.

Kan även tillägga att chanserna att vinna ett customtillverkat bete är fortfarande höga, så ta chansen, det tar inte mer än 30 sekunder att rösta! Glöm inte att acceptera Volvo-appen i slutet, annars registreras inte rösten. Ni som vill rösta kan göra det via följande länk: https://apps.facebook.com/xcchallenge/bidrag/95

Kan även säga att jag ställer upp i denna tävling som privatperson och alla priser och donationer kommer från mig som privatperson också.

Inlägg Tis Mar 20, 2012 23:34 
   Citera  
  Visa tidigare inlägg:      
Skapa nytt inlägg Svara på inlägget


Byt forum 


Forumregler:
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet

 


< Kontakta oss - Hem >


Båtförsäkring